lauantai 22. heinäkuuta 2017

Onko se rankkaa olla 50+ vai onko?

Ihan oikeesti kyllä me yli viisikymppisetkin vielä hengitämme.

Luin tällä viikolla artikkelin mitä yli kolmekymppiset naiset eivät saa enää tehdä, mitä vaatteita ja asusteita he eivät saisi enää käyttää. No, voi hyvää päivää sanon minä.

On lukuisa lista myös siitä mitä 50+ nainen ei saisi "käyttää" 



Pitkä tukka, kiellettyä olisi. Tämä kielto ilmeisesti koskee vain meitä suomalaisia, koska kyllä tuolla Etelä euroopassa "vanhoilla" naisilla on pitkä tukka mikä on joko auki tai kauniisti nutturalla. Voitaisiin sopia, että ne jotka haluavat pitää pitkää tukkaa pitäkööt ja ne ken haluavat leikata tukkansa lyhyeksi on ihan yes juttu. Molempi parempi.


Lyhyt hame. Minä en ainakaan suostu pukeutumaan "puolijoukkuetelttaan" vaikka olenkin 50+ ja pidän lyhyttä hametta sanokaa ihmiset mitä sanotte. Se on ihan must vaate mun mielestäni, tykkään kyllä pitää pitkääkin hametta. Kaikki tilanteen mukaan. Toki ymmärrän, että ei ole ihan soveliasta jos "perse" paistaa ja töissä palaveri menee reisille, kun "tissivako vilkkuu" Mielestäni kuitenkin on ihan sama oli nainen sitten 20+ tai 50+ kyllä tuo sama pätee molempiin.


Kohta lähden rakkaan veljeni Arton ja hänen vaimonsa Annen juhliin ja pistän muuten lyhyen hameen päälleni. Siinähän irvistelette, miten 50+ nainen voi kulkea lyhyessä hameessa. 

Hyvin voi, aurinkoista viikonloppua teille kaikille ja nautitaan kesästä!


- Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti