maanantai 4. syyskuuta 2017

Se on sit syksy ja syyskuun ekat sävelet

Syksy on tullut. Aamulla mittarissa oli alle kymmenen astetta.


Vuosi sitten tähän aikaan oli lämmin ja shortsikelit. Polttelin silloin homeisia karviaispensaita. Toista on  nyt....

Aamulla puin mekon päälle. Kävelin autolle ja meinasin jäätyä. Eikun takaisin sisälle ja vaatteet vaihtoon. Räväkkää mustaa tilalle ja kaapista piti kaivaa poplarikin eka kertaa tänä syksynä. Johan tarkeni.

Mistähän sekin johtuu, että tangot ja kaapit pursuaa vaatteita, mutta mukamas mitään kivaa ei ole mitä päällensä pistäisi. Minusta olisi niin super ihanaa jos joku stailaisi minut uuteen uskoon. Olisi kiva nähdä saisiko sieltä jotakin uusia ajatuksia ja tuulia tähän omaan pukeutumiseen.

Stailauksesta puheen olleen, ihana kampaajani BOBin Paula soitti minulle tänään. Kertoi, että jää lomalla ja oli minulle aikaa suunnitellut ennen lomaansa. Keskiviikkona sitten Paula laittaa minut taas nätiksi.

Palataanpas vielä tuohon pukeutumisosioon. Joka toinen päivä käyn Oasiksen verkkokaupassa kurkkimassa kaikkea kivaa ja niin paljon tekisi aina mieli tilata sitä sun tätä. Nyt minua siellä eniten huutaa  Jenkins Paitamekko.

Tänään aloitin abs challenge 30 day haasteen. Kuukausi tästä eteenpäin rääkätään vatsalihaksia. Kiva nähdä onko minulla kuukauden kuluttua edes jonkunmoiset vatsalihakset vai edelleen vain nämä vatsamakkarat.

Tänään aukesi Tallinnan Lootsissa uusi viinipuoti. Viinien lisäksi siellä myydään myös kosmetiikkaa. Sieltä löytyy kivoja isänpäivälahja vinkkejäkin. Partatuotteet Menrocks. Käykää shoppailemassa.

Tästä jatkuu syyskuun eka viikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti