sunnuntai 19. elokuuta 2018

Kiitollisuus

Ajattelin tänään kirjoittaa pienen tekstin kiitollisuudesta.

Aihe on ollut minulle vähän haasteellinen ja  hankalakin, koska itse olen luonteeltani pessimisti. On harmillista, että negatiivinen ajattelu vie niin paljon energiaa ja sen alle peittyy moni onnellinen, hyvä ja mukava tapahtuma sekä asia.Tämän kuvan tyttäreni Miia otti muutama viikko sitten metsälenkillä. Kuva on täynnä onnea ja iloa. Metsä on yksi paikka mistä meidän jokaisen tulisi olla kiitollinen. Meillä Suomessa on kaunis luonto. Siellä liikkuminen antaa virtaa ja voimaa. 


Viime aikoina ympärilleni on kerääntynyt erilaisia ihmisiä. Heidän kauttaan olen oppinut ymmärtämään miten kiitollisuus ei ole vain sana. Se on tunne, mikä antaa voimaa ja energiaa. 

Kiitollisuus alkaa siitä, että oppii hyväksymään itsensä ja antamaan anteeksi itselleen tekemänsä virheet. Tehtyjen virheiden kanssa on pakko elää, ne on käsiteltävä ja niistä on opittava, koska ne ovat kanssa matkustajia koko elämämme ajan.


Meidän jokaisen kannattaisi pysähtyä hetkeksi ja miettiä, tehdä vaikka "kiitollisuuslista" asioista ja ihmisistä kenelle olemme kiitollisia.Rakkauspakkaukset te olette minun elämäni yksi suurimmista kiitollisuuden aiheista, tuotte minulle onnea ja iloa. Muistutatte minua aina sopivin väliajoin "ota nyt happea ja rauhoitu". 

Ihanaa sunnuntaipäivää ihan jokaiselle!

- Tuija

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosta kuvasta! �� Tota kiitollisuuslistaa kun alkaa tekeen, saa huomata, että itse asiassa lista kasvaakin aika pitkäks.. Sitä ei vaan osaa kaikkee ajatella, ennen ku pysähtyy miettiin. ���� Ja yhtä en usko..sinä pessimisti?!?!? ��

    VastaaPoista
  2. Kuvasta minäkin tykkään. Kiitollisuuslista on mielenkiintoinen, itsekkin oiken yllättyy , kun täyttää sitä ja miettii miten monta asiaa on mille voi olla kiitollinen.

    VastaaPoista