maanantai 3. joulukuuta 2012

Kuinka tottua vuorovesiin yöllä

3.12.2012

Viime yö oli ns. liskojen yö. Vuorovesi aiheutti, että vene heilui ja  köysien natina "ärsytti" uni oli katkonaista. Aamuyöstä siirryin sohvalle nukkumaan. Sohva ei ole siitä leveimmästä päästä, joten siinäkin nukkuminen oli kevyen hankalaa. Onneksi aamu valkeni aurinkoisena ja astuttiin taas uuteen päivään.

Tänään olen tepastellut lähialueen kaupoissa ja katsellut jo hyvissäajoin muutamia tuliaisia mitä aijoin täältä ostaa. Tunnustan, että lomalla hoidin myös pari työasiaakin, mutta ihan vaan nopeesti.

Markolla on päivä vierähtänyt ns. köysioperaation merkeissä eli uusia köysiä odotellessa.... Uudet köydet ovat paikallaan ja nyt jäädään odottamaan kuinka ne tosipaikan tullen toimivat. Aapo makailee laiturilla ja vuoroin veneessä. Tosin välillä kaveri karkailee, koska naapurissa on ilmeisesti naisia.

Tänään päivällä auringossa oli yli 20 astetta lämmintä ja ihana t-paitakeli. Tovin lueskelin tuossa veneen kannella "Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat"  teosta, kirjavalinta saattaa kuulostaa tyyliini ehkä hieman erikoiselta, mutta mieheni kirjastossa valinnan varaa ei juurikaan ole :)

Aurinko alkaa laskea täällä neljän ja viiden välillä jolloin lämpötila laskee ja tulee ns. vilu. Kyllä täälläkin villapaita ja villasukat ovat tarpeen.

Valokuvat jäävät nyt väliin, koska jostain syystä kännykästäni ei kuvat siirry mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti