lauantai 1. joulukuuta 2012

Portugali, Cascais


28. – 29.11.2012

Eilen saavuimme tänne Cascaisin satamaan. Satama on ihan erilainen, kuin edellinen satama mikä lähinnä muistutti Vuosaaren telakkaa ja sen satamaa.

Nopealla silmäyksellä täällä Cascaissa on kaikki. Pitkät hiekkarannat, kaunista ja mikä parasta lämmin sellainen normi suomen kesä lämpötila alle 20 astetta.

Univelat on nukuttu pois, kaupungilla on kävelty ja kierrelty. Kaikki tärkeimmät on löydetty ruokakauppa mistä saa ihan kaikkea, vaatekaupat ja kenkäkaupat. Markon vaatevarastoa on ensi hätään täydennetty, minä olen lähinnä vain seurannut sivusta ja aluksi tutkinut mitä löytyy.. Odottaen oikeaa isku hetkeä.


Tässä muutamia kuvia Cascaisin kaupungin kupeesta










30.11.2012

Syntymäpäiväni valkeni jumalattoman tuulen ja sateen syleilyssä. Puolipäivää meni, kun taistelin suomalaisten puhelinyhtiöiden kanssa, kun minun ja Miian iphonen sim-kortit oli lukittu. Tästä seurasi hirveä show ja hermojen menetys. Itse marssin paikalliseen puhelinliikkeeseen ja ostin uuden älykkään älypuhelimen, jonka kanssa nyt opettelen elämään. Miiakin sai vara puhelimen toimimaan. Nykyisin, kun puhelin on ihan jotain muuta kuin puhumista varten.

Päivä meni lähes kokonaan veneessä, koska vettä satoi siinä määrin, ettei ulos juurikaan tehnyt mieli. Marko suoritti pakolliset Aapon ”pissa reissut” nopein juoksuaskelein.


Syntymäpäivän aamukahvit




1.12.2012

Joulukuun ensimmäinen päivä valkeni kauniissa aurinkoisessa säässä. Tuuli tosin oli sen verran navakkaa, että villapaita ja takki olivat tarpeen.



Päivä on taas jotenkin mennyt erilaisten epämääräisten puuhastelujen merkeissä. Illalla menemme taas paikalliseen nettikahvilaan ”läppärit” kainalossa, koska täällä veneessä wlan toimii omaan rauhalliseen etelänmaalaiseen tyyliinsä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti