sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Heinäkuinen viikonloppu

5. - 7.7.2013 Viikonloppu

Viime viikkolla töissä oli moni asia saanut  uuden käänteen ja pistänyt pakan jälleen kerran uuteen järjestykseen. Perjantaina töiden jälkeen makasin puoli kuolleena sohvalla ja olin varma, että tähän sitä  taas kerran jäätiin. Puhelin soi näin,  Tallinnan numero ja Sari soittaa. Käsky kävi "persus ylös sohvasta ja tänne". Yritin tovin jotain selitellä. Selittelyt sikseen ja matkaan mars. Aikaa parikymmentä minuuttia miettiä mitä mukaan, lilat luomiin.....  länsi satamaa kutsuu.



Itämeri kaikessa komeudessaan.

Hapsumekko matkassa, kukka hiuksissa kohti Tallinnan yöelämää.

Laivalla pääsin todistamaan kuinka suomimies osaa käyttäytyä. Laivaravintolassa edessäni oli suomalainen mies. Hän kertoi tarjoilijalle, että on ryhmästä se ja se. Heillä on täällä pöytävaraus, "missä pöytä olen tulossa syömään."  Tarjoilija ilmoitti kauniisti, "pitää odottaa, että matkanjohtaja tulee ilmoittamaan ryhmän ruokailuun." Tästä mies veti hirvittävät raivarit haukkui tarjoiljan kaikilla mahdollisilla suomenkielen kirosanoilla sanoilla. Tarjoilija oli hiukan iso kokoinen. Lopuksi mies vielä päätti tämänkin asian ottaa käsittelyyn ja huusi vieressään seisovalle miehelle niin kovalla äänellä, että varmasti kaikki kuuluivat "tuo saatanan amatsoni ei laske meitä tuonne sisälle". Olin jonossa seuraavana ja täytyy myöntää, hävetti olla Suomalainen.

Lauantaipäivä tuli oli ja meni. Tänään on sunnuntai. Aamukahvit, kahvakuulatreeni, pyykin pesua, siivousta, kaupassa käynti ja jossain vaiheessa päivää on tarkoitus mennä golfkentälle palloja lyömään.

Maanantai aamusta suoraan asiakkaan luo ja tiistaina Tallinnaan Katjan kanssa töihin pariksi päiväksi. Kampaaja, pedikyyri ja muut mukavat oheisohjelmat odottavat töiden jälkeen.

Vielä on kesää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti