maanantai 18. elokuuta 2014

Genevessä Miian luona

Torstai-illalla saavuin hieman sateiseen Geneveen. Miia oli minua lentoasemalla vastassa. Matkasimme bussilla Miian kotiin, minne paiskasimme matkalaukkuni ja bussilla takaisin kaupungille. Kaupat menivät aikaisin kiinni joten shoppailut oli jätettävä tuonnemaksi.

Perjantaina Miialla oli työpäivä ja minun piti keksiä tekemistä ns. omin päin. Nukuin aamulla pitkään ja sen jälkeen lähdin kävellen kohti kaupunkia ja samalla tutustuin lähiympäristöön.  Pitkälle en uskaltanut poiketa, koska oma suuntavaistoni on lähes surkea jopa olematon. Sää oli vaihteleva välillä satoi ihan kaatamalla ja välillä paistoi aurinko. Onneksi matkassa oli sateenvarjo.



Ei turhaan sanota, että Genevessä asuu maailman kolmanneksi rikkaimmat ihmiset asukaslukuun suhteutettuna. Melkein joka toinen vastaan tuleva nainen oli hunnutettu muslimi joka kantoi mukanaan Pradaa. Pradan myymälä oli lähes koko korttelin kokoinen ja tungosta siellä riitti. Kaupungista löytyi muitakin ”köyhien merkkejä” mm.  Chanel, Vuitton, Dior, Rolex, Omega ja oma suosikkini Burberry. Näiden brändimerkkien lisäksi melkein joka kulmalla oli jonkun pankin logo.  Vuittonin ja Burberryn oven ripaan oli pakko tarttua. Kaiken pinnistelyn jälkeen pystyin kuitenkin pitämään itseni kurissa ja kotiin ei ilmesty yhtään uutta käsilaukkua. Kannattaisi ehkä miettiä hoitoonohjausta, koska mitään ostettavaa en keksinyt. Ainoastaan mieheni sai hääpäivälahjaksi 5 kg suklaata. Eli siinä Geneven shoppailut.

Alla pala Geneveä





Lauantaina illastimme Sweitsiläis - Italialaisessa ravintolassa.


Fondue kaikilla herkuilla


Tämä creme brulee oli taivaallisen hyvää


Ihana tyttäreni!


Ja tietysti illan päätteeksi selfie laadukkaassa "paskahuusissa"


Sunnuntaina illalla kotiin "sinisin siivin"



Ihana pitkä viikonloppu loma, kiitos Miia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti