perjantai 31. lokakuuta 2014

Poliittisella kentällä kiehuu.

31.10.2014


Mikä ihmeen sote-ratkaisu? Itse sotea en tässä lähde avaamaan, lukekoon ken tahtoo mitä se pitää sisällään. Keväällä lakimuutosta kuitenkin puitiin yhdessä yli puoluerajojen ja soviitiin pääpiirteet. Nyt kentältä kuuluu, ettei lakiluonnos vastaa "sitä mitä on sovittu". Kaikki tämä kuulostaa lasten hiekkalaatikkoleikiltä. Luulisi nyt, että  jokaisessa työryhmässä, valiokunnassa ja kokouksessa olisi pidetty pöytäkirjaa. Jälkikäteenkin voisi siitä pöytäkirjasta  lukea mitä on sovittu ja päätetty, mikäli päätökset pääsivät unohtumaan. Herää kysymys,  jäikö kynät ja paperit kotiin jokaisessa "kokouksessa" ettei pöytäkirjoja syntynyt vai oliko kaikki kirjoitustaitoset jääneet kotiin. Sote sota jatkukoon eli odotellaan kuka ampuu alas ja kenet.

Kokoomukselle valittiin  uusi pääministeri.  Stubb heitettiin keskelle uppoavaa laivaa. Ei varmasti ole ollut helppoa nostaa tätä karille ajanutta baattia ylös. Media on tehnyt hänestä "pellen" hymyilevä, shortseissa kulkeva pääministeri ei monenkaan mielestä kuulu Suomettuneeseen politiikkaan eikä varsinkaan pääministeriksi. Usein kuulen ja itsekkin mietin olisiko  Vapaavuori tehnyt jonkun ovelan ja nopean taikatempun saaden Suomen talouden kääntymään kohti uutta nousua. Eiköhän tämä nykyinen hallitus ole ajanut meidät siihen tilaan, että pelastusoperaatio ei hetkessä onnistu.


Uudet vaalit ovat tulossa ja nyt olisi mahdollisuus vaikuttaa. Vaihtoon koko sakki! Olen ihan sata varma, että valittava Suomen kansa valitsee sinne taas ne samat naamat. Miksi ihmiset eivät opi, että vanha koira ei opi uusia temppuja. Eli sama suossa rämpiminen jatkuu, uskokaa tai älkää.

Tästä suosta meillä on mahdollista nousta jos kehiin astuisi virkamieshallitus asiantuntijoineen. Rannalle pitäisi jättää jokainen oman edun tavoittelija.



Voihan Halloween!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti