torstai 1. syyskuuta 2016

Muuttoja muuton perään


Tästä kaikki alkoi. 



Hometta, hometta ja hometta

Sisäilmamittauskin tehtiin ja tulokset olivat yhtä puhtaat kuin laboratoriossa. Noiden tuloksien jälkeen kuitenkin alkoi uusien toimitilojen etsintä. Onneksi ne löytyivät suhteellisen vaivattomasti ja kivuttomasti, läheltä juna-asemaa minne autottomienkin on helppoa rantautua.

Kesäkuun mapit makasivat muuttolaatikoissa 


ja toimistomme näytti varastolta


Lopulta Malmin toimisto tyhjeni ja oli aika kääntää sivua. Unohtaa menneet ja matkata kohti uutta ja tulevaa. 


Taival kohti Pukinmäkeä alkoi. Reilu kuukausi oli siellä "asustettu", kun eräänä viikonloppuna toimistolla oli kutsumattomia vieraita. Matkaan sieltä lähti läppäreitä ja kännyköitä. Minä en tuota tapahtumaa ollut maanantaiaamun todistamassa, koska edessä oli taas uusi muutto.


Tallinnassa meillä oli pieni koti ja se lähti myyntiin, joten sielläkin piti löytää uusi asunto minne voisi asettua ja siirtää tavarat. 


Uusi koti ja uusi ilme. Ilme on vielä kovin alaston, mutta pikku hiljaa tästäkin kodista saadaan minun näköinen. Eli hiljaa hyvä tulee.


Parin mutkan ja muutoksen kautta saatiin tällä viikolla minun huoneeni kuntoon Pukinmäen toimistolla. Muutamat suunnitelmat pitää vielä toteuttaa ja sen jälkeen kaikki huoneet ja tilat alkavat olla valmiita. Sithän se voisi olla vaikka tuparin paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti