maanantai 14. elokuuta 2017

Laiskamadon sunnuntaipuuhat

Parin aurinkoisen päivän jälkeen on harmaata ja vähän sateista. Nytkin ulkona tuulee siihen malliin, että kohta voi olla pienen sadekuuron paikka.

Jotenkin on virta pois ja laiskottaa. Johtuukohan se tästä säästä vai onko normaalia sunnuntai laiskotusta. Sunnuntai on jotenkin sellainen hölmö välipäivä, viikonloppu kohta ohi ja maanantaina on työpäivä. Koko ajan tuppaa tulla mieleen jo maanantai ja päässä soi se maanantai ja  to do lista.

Äsken istuskelin sohvalla ja tuijotin Netflixistä jotakin sarjaa. Jouduin senkin useamman kerran keskeyttämään, kun en jotenkin jaksanut siihen keskittyä.

Siirryin keittiön puolelle. Eilen pöllöpäissäni ostin kaupasta parsakaalin, vaikka tuolla pihalla sitä kasvaa pilvin pimein. Jotainhan siitä oli tehtävä joten parsakaalikeitto kehiin ja siihen kyytipojaksi siemennäkkäriä. Tuo siemennäkkäri on hyvää. Äärimmäisen helppo muuten tehdäkin.  Harvemmin vain tulee sitäkin tehtyä. Nyt tämän uuden ruokaremontin johdosta voisi opetella, että sitä olisi aina tuolla kaapissa siltä varalta, jos leivän himo iskee. Ohjetta en tähän kirjoita, jos joku sen minulta haluaa pistäkää viestiä niin kerron.

Näistä syntyi se siemennäkkäri.

Eilen muuten tein pirtelön mihin pistin banaania, hapankaalia, Herbalifen vaniljanmakuista proteiinijauhetta, kaura-omenakuitujauhetta ja vettä. Kyllä siinä tehdessäni mietin mitähän tästä tulee, mahtaako olla ihan karmeeta, meneekö suoraan viemäriin, enpä olisi etukäteen uskonut, mutta se oli ihan älyttömän hyvän makuista. Kiitos vinkistä Sari Hokkanen-Niemelä

Sari on niin monta vuotta noita pirtelöitä vääntänyt, että aika pro taitaa sillä saralla olla. Sariin pitänee vissiin luottaa. Jos niitä vihreitä vielä joku päivä juon ja sanon, "tämä on hyvää" voihan kiesus. Onneksi mieheni ei nähnyt mitä minä siihen blenderin purkiin taas tungin, koska hulluna olisi minua pitänyt. Jatkossa pelkäisi vielä enemmän mitä minä hänenkin ruokiinsa tungen.


Eilen aamulla kävin ensin lenkillä ja sen jälkeen tein banaanipannukakkuja.

Tämä teksti on kirjoitettu eilen sunnuntaina. Tänään paistaa taas aurinko ja meillä oli Korsossa aivan mahtavat treenit. Niistä kerron lisää seuraavassa blogissa.

Mukavaa alku viikkoa kaikille

- Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti