sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Teen parhaani ja päästän irti.

Viime kuukaudet media on paukuttanut presidentin vaaleja. Kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista. Omat ajatukset näistä vaaleista ovat hyvin ristiriitaiset. Äänestyspäätökseni  ei ollut helppo ja lopullisen päätöksen tein vasta tänä aamuna siellä kopissa. Eli nyt odotamme.

Omassa elämässäni on menossa juuri nyt eräänlainen murrosvaihe. Aikaisemmin olen elänyt vain uralle ja työlle. Urani varrella on ollu monta haastetta ja voimat ovat olleet monesti lopussa.  Jälkeenpäin on helppo analysoida, että oma voimattomuus ja sen mukana tuomat proleemat tekivät minusta kovan ja haasteellisen persoonan. Onnistuin karkoittamaan ympäriltäni ihmisiä. Muutama hetki on sellainen, että jos nyt voisin peruuttaa tekisin sen, ottaisin näytöksen uudelleen ja  olisin erilainen. Antaisin anteeksi ja olisin nöyrempi. Peruuttaminen ei kuitenkaan onnistu. Menneet on mennäitä ja niistä on vain opittava.



Viime kesän jälkeen olin tilanteessa, että jotain on tehtävä. Olin rikki ja lopussa. Löysin metsän kävelin siellä,  miten paljon sieltä saikaan voimaa ja uutta energiaa. Ystäväni takaa vuosien houkutteli minut mukaan Paula Heinosen Terveyden tukipilarit kursseille. Tästä kaikesta alkoi uusi nousu.



Monen vuoden strssi oli sekoittanut elimistöni, suolistoni huusi hoosiannaa ja lisämunuaiset olivat lopussa. Jatkuvat kivut ja säryt olivat jokapäivänen kumppani.  Paulan oppien ja FLT-ravintovalmentajan avustuksella tein täyskäännöksen. Liuta laboratoriokokeita, kertoi suunnan mistä pitää aloittaa.  Jouduin lopettamaan kaikki viljatuotteet, maitotuotteet  ja matkaan otettiin suolistoani tukevat ravintolisät. Mieli ja keho tervehtyi. Tuntuu, että olen aivan uusi ihminen. Paino on tippunut viime kesästä viitisen kiloa ja ihoni harmaus on hävinnyt.


Tässä Paulan avaus yhden kurssin alussa.

Yritän nauttia jokaisesta päivästä ja hetkestä. Olla kiitollinen ja onnellinen. Opin, että tärkeintä elämässä on rakas aviomieheni, maailman ihanimmat ja rakkaimmat lapset sekä ystävät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti