torstai 20. joulukuuta 2012

Lissabonin retki

20.12.2012

Tänään suunnistimme junalla kohti Lissabonia. Ajatuksena oli vähän tutustua reittiin, kun ensi viikolla lapset saapuvat tänne Cascaisiin lomalle ja silloin olisi tarkoitus mennä heitä lentokentälle vastaan.

Matkaseurana meillä oli Aapo koira  näin Marko varmisti, että jokainen kauppakeskus ja  ravintola ulkokuppioloita  lukuunottamatta jää väliin. Kaupunkikävelynkin hän oli asettanut sellaisin maamerkein, että varmuuden vuoksi Vuittonin liike kierrettiin kaukaa. Yritin olla valppaana ja pistin merkille jokaisen muun mielenkiintoisen liikkeen, koska Miian kanssa palaan vielä Lissaboniin shoppailukierrokselle. Eiköhän tuo kaivelemaan jäänyt Vuittonkin silloin tarvittaessa löydy.

Arkkitehtuuri Lissabonissa on huomattavasti hienompaa ja vanhempaa mitä meillä Suomessa on. Toisaalta kaupungin hienostoalueen ja laita kaupungin välillä ero on aika hurja. Matkailu avartaa...

 Ei vaan meillä Helsingissä olen tämän näköisiä rakennuksia.



Pyykkiä oli kuivamassa lähes jokaisen talon ulkopuolella. En tiedä en ehkä kasareitani kuivattaisi Tikkurilassa Ravintola Lafkan ikkunan yläpuolella.



Näissä vuokrahuoneistoissa ilmastointi on näköjään säädetty täysille.


Aapolle tuli jano. Onneksi löytyi puisto missä oli suihkulähde. Toi narunpäässä oleva mies on yksi Portugalissa majaileva merimies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti