tiistai 18. joulukuuta 2012

Mä osaan käyttää sähkövinssiä

17 - 18.12.2012

Pari päivää on taas lomailtu. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä nukuin vain pari tuntia.
Välillä oli niin kuuma, että oli pakko mennä ulos jäähylle. Siinä samalla seurasin miten vesi taas lensi aallonmurtajan yli. On se vaan niin hieno näky.
Maanantaiaamu valkeni, päivä meni normaali kauppareissun merkeissä ja lopun aikaa vietin täällä veneellä. Lähinnä sekaisessa olotilassa huonosti nukutun yön johdosta.
Illalla sain erävoiton, kun vihdoinkin Samsungin puhelimen asetukset tulivat kuntoon.

Tänään tiistaina olen viettänyt koko päivän täällä veneessä. Ulkona on ollut niin lämmin, että päivän lorvalin tuossa veneen kannella ja paistattelin päivää. Tosin iltapäivällä saimme tietää, että laiturille johtavan oven sähkölukko oli rikki eli ei täältä mihinkään olisi päässytkään.  Etelämaalaiseen tyyliin paikallisella vartiointiliikkeellä ei ollut kiirettä sen korjauksen kanssa.

Päivän aikana sain opastusta kuinka sähkövinssi toimii. Miehen ja naisen logiikka kun yhdistettiin, homma toimi hyvin. Käytiin siinä välillä hieman kiivas sanaista keskustelua, kun köysien solmujen aukaisu kesti kuulemma liian kauan. 

Tonne mä sain  mieheni hinattua. Tossa pussissa on mukana eväät pullo Coca cola zeroa ja pari levyä suklaata :)

Oppitunnin jälkeen pääsimme tositoimiin. Hinasin sähkövinssillä Markon mastoon tarkastamaan mikä siellä on tilanne ja samalla hän  suoritti mastossa pari korjausta. Alaskin tultiin mallikkaasti ilman mitään dramatiikkaa.

Huomenna meillä olisi tarkoitus lähteä junalla Lissaboniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti