sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kotona talvessa

20.1.2013

Yksi tammikuun pakkasviikko alkaa olla takanapäin. Turkki on kaivettu vaatehuoneen perältä ja siirretty eteisen naulakkoon, parina päivänä turkki olikin lämmintä seuraa työmatkoilla.

Parvekkeen laseissa on jääkukkia ja kieltämättä näyttäväthän ne kauniilta ja kivoilta ovat ns. ilmaista taidetta....mutta tämä talvi ei ole kuitenkaan minua varten keksitty. En tykkää hiihtää, en lasketella, ulos ei tee lainkaan mieli. Tähän lumeen, kylmään ja pakkaseen ei vaan totu. En yhtään ihmettele, että ihmiset lähteävät etelään talvea pakoon.



Kuvia  kotinurkilta. Lähinnä miestäni varten ettei hän ihan pääse siellä Portugalissa unohtamaan miltä täällä kotona lumen ja jään maassa näyttää.

Meillä Suomessa on pakkasta ja Portugalin Nazaressa on eilisen päivän ja viime yön aikana ollut hirveä myrsky.Tuuli on ollut niin kovaa, että siellä on lentänyt liikennemerkit, kaikki tavarat mitkä painavat alle 50 kg ja kaupunki kuulemma näyttää hurjalta.  Onneksi Marko ja Aapo ovat kunnossa. Venekkin pysyi pukeilla. Tosin sääennusteen mukaan ensi viikolla on odotettavissa taas uusi myrsky...eli ei ole hääviä sielläkään.

Alla muutama kuva miltä Nazaressa näyttää myrskyn jälkeen. Mutaman viikko sitten siellä oli ihan erinäköistä ja "tavarat" oli paikoillaan.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti