perjantai 8. helmikuuta 2013

Helmikuun eka viikko


4.2.2013

Maanantaina aamutuimaan menin Porkkalankadun Diacoriin kuvauttamaan polveni. Illalla lääkäri jo soittikin ja kertoi, että vasemmassa polvessa on laaja polvikierukan repeämä. Eipä ihme, että kävely on tehnyt tuskaa ja 800 mg buranaa on mennyt purkillinen.

Viikon alkuun päätin pistää myös ruokapolitiikan uuteen järjestykseen. Viljat, pasta, riisit, sokerit, perunat, makeiset unholaan ja tilalle marjat, hedelmät, vihannekset, vaalea liha ja kala. Tuskallisinta tässä kaikessa on, että kahvia olen juonut ns. riittävästi ja sen juontia pitäisi nyt rajoittaa.

5.2.2013

Tulevan polvileikkauksen takia töissä meni muutama asia uusiksi. Oma Tallinnan työmatkani peruntui. Tikkurilassa on viikon sisällä aloittanut kaksi uutta työntekijää, joten siellä tarvitaan nyt käsiä, että saamme tilanteen mahdollisimman pian toimimaan ja uudet ihmiset pääsevät talon tavoille.


6.2.2013

Tänään varmistui, että polvileikkaus on ensi viikon keskiviikkona ja tiedossa on parin viikon sairasloma.
Tiedossa sohvalla makailua, aivotyötä eli keskeneräisien asioiden suunnitelmallinen loppuun saattaminen.


7.2.2013

Torstaina keskellä päivää karkasin kotiin syömään ja päiväunille. Osa-aikaisen toimitusjohtajan oikeus.
Myöhemmin iltapäivällä kuitenkin kiltisti marssin takaisin toimistolle ja sain jopa oman yritykseni tilinpäätöstä taas askeleen eteenpäin. Yllättäen se voi kerrankin valmistua ajoissa.


8.2.2013

Perjantai ja töissä pizzapäivä. Minäpäs söinkin salaattia ja yllättävää ei edes tehnyt mieli pizzaa, kun toiset sitä söivät. Viikon sisällä kaikki on muuten mennyt hyvin, mutta kahvin juonnin vähentäminen on aiheuttanut lievää päänsärkyä. Ensi viikolla  varmasti sekin helpompaa.

Illalla Mikko tuli Turusta tänne. Istui tuossa tovin, otti auton ja lähti katsomaan mitä kavereille kuuluu.
Huomenna lähdemme yhdessä katsomaan minulle uutta autoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti