lauantai 15. kesäkuuta 2013

Niin maailma makaa kuin petaa

15.6.2013

Reilun viikon olen ollut niin pahalla päällä, että ihan sattuu. Tässä kolmen päivän aikana olen yhden päivän lähes kokonaan nukkunut ja väliajoilla miettinyt meitä ihmisiä.



Oman pahantuulisuuteni olen pystynyt analysoimaan mistä se johtuu ja miten jatkossa voisin välttää vastaavanlaiset ongelmat. Tässä kohtaa lainaan  vähän Niskavuorta  pahantuulisuus ja sen syyt on yksityisasiana ja se ei siitä vatvomalla parane ja siitä on ihan turha kenellekkään avautua, koska kukaan ei ymmärrä sen syitä ja seurauksia.

Ihmiset kuvittelevat usien, että ovat hyviä kuuntelemaan ja auttamaan. Tähän voisin sanoa, että usein se on ihan höpö höpö juttua. Ihminen on niin itsekäs, että omat ongelmat nousevat aina päällimäisenä esille eikä siinä toisen ongelmat paljon kiinnosta. Näin teen varmasti minäkin ja näin tekee lähes kaikki muutkin. Elämä tuntuu olevan ns. ongelmakeskeistä. On ongelmia parisuhteessa, teinit aiheuttaa vanhemmilleen ylimääräistä päänvaivaa, töissä eletään ylämäkiä ja alamäkiä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Onhan ihminen psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja sen kanssa meidän on vain elettävä. Lisäksi vielä nainen on usein omasta mielestään lihava, paksu ja vaatteitakaan ei ole vaatekaapissa  vaikka tosiasiassa siellä on niin paljon tavaraa, että itsekkään ei aina muista mitä vaatteita sieltä henkarista ja hyllyjen kätköistä löytyy. Meidän naisten kannattaisi ottaa sieltä kaapista  pari turhaa pusero pois ja ripustaa sinne tilalle muutama henkarillinen itsetuntoa, koska se meiltä on aika usein loppu. Onhan se harmi ettei sitä itsetuntoa myydä Vuittonilla, ei Burberrylla eikä lähikauppassakaan. Sitä on vaan haalittava jostakin ihan muualta ja se meidän jokaisen on tehtävä ihan itse ja haettava se juuri siitä "minun" paikastani.

Jospa siskot aloittaisimme yhdessä onnellisemman kesän ja pistetään kaikki valitukset esimerkiksi Moskovan junaan. Ei elämä ole helppoa, mutta uskokaa aika moni asia on kuitenkin meistä itsetämme kiinni.

Tästä on hyvä jatkaa. Iloisin mielin kohti tulevaa Juhannusviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti