lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kotona Suomen kesässä


Sää  parin viikon ainana on ollut vaihtelevaa  satanut,  paistanut, on ollut kylmää, lämmintä ja ukkonenkin on paukkunut.

Tässä menoa, meininkiä ja hiljaiseloa menneeltä parilta viikolta.

On ollut Porvoon  Kokoomusnaisten kesätapahtuma ja siinä samalla juhlistimme, kun yksi meistä heittää Suomen pölyt taakseen ja muuttaa perheineen Espanjan aurinkorannikolle. Olen niin iloinen ja onnellinen hänen puolestaan, rohkea nainen ja rohkea päätös.

Illan vaihtuessa yöhon siirryimme Porvoon yöelämään ja siellä tuttuun paikkaan Ravintola Paahtimoon. Istuttuamme siellä hetken saimme seuraamme lisää kavereita ja heidän kavereitaan. Joten ilta jatkui pitkälle aamuyöhon ja kaikilla meillä oli niin mukavaa.  Kaikkien mutkien kautta kotiuduin ennen hesaria. Se on meillä helppoa, koska meille ei tule hesaria.

Kotiaskareita ja äitimeininkiä




Tällä viikolla perjantaina kävin hierojalla, koska pää, niska, hartiat ja selkä ovat ihan jumissa. Viime yönä iski jumalaton migreeni minkä kanssa tässä on nyt tämä lauantaipäivä kärvistelty. Migreenin on pikku hiljaa talttunut, mutta päänsärkyä riittää nenästä ylöspäin. Tuon orastavan migreeni päänsäryn alla kiukuttelin miehellenikin koko vuoden edestä. Voi taas tuntea olonsa ihan tosi älykkääksi ja fiksuksi. Elämä on <3

Koko kesän olen keittiön ikkunasta katsellut tien toisella puolella olevaa Kahvila Veininmyllyä. Tänään pääsärkytokkurassa suunnistin sinne jäätelölle. 


Kuvat on otettu Vantaan joen varrelta Kahvila Veininmyllyn takapihalta. Sorsa perhe tuli minua tervehtimään ja odottivat varmasti leivän murusia, mutta raukat jäivät tällä kertaa ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti