lauantai 3. elokuuta 2013

Tapahtumia menneeltä viikolta


Keskiviikkona juhlistimme  kotona Mikon 19-vuotis syntymäpäivää. Kukkis Mia teki meille hienon miehekkään kukkapuskan juhlan kunniaksi. Lahjoja Mikko ei saanut Mama sen sijaan sai uuden telkkarin. Nyt se vanha muutaman vuoden vanha kuvaputkitelevisio missä jo viikon ajan oli pinkkikuva odottaa eteisen lattialla noutajaa.





Synttärisankari joutui meillä itse kokkaamaan  ja ei ruoka onneksi kesken loppunut. Niin hyvää se kyllä oli, että vielä kuusi tuntia ruokailun jälkeenkin saatui, tuli ehkä vähän liikaa syötyä.

 


Torstaina meidän kulinaristi perheemme jatkoi "eväsretkeä".  Alku kesällä kävimme testaamassa Ravintola Farangin, missä oli aivan loistavaa aasialaista ruokaa ja torstina suunnistimme Tomi Björckin toiseen ravintolaan Boulevard Socialiin syömään.

Boulevard Social, mikä makujen maailma, tuulahdus maailmalta, pala Kreikkaa, Marokkoa, Libanonia makuja joita ei joka päivä kohtaa. Voin lämpimästi suositella jokaiselle hyvän ruuan ystävälle.

Lauantai aamulla herätys heti viiden jälkeen ja hetken aikaa sängyssä yritin makailla, mutta turhaan uni ei enää tullut ja kuuden maissa luovutin ja  menin aamukahvin keittoon. Ennen yhdeksää olin pessyt pyykkiä, katsonut yhden leffan, joten päätin lähteä turistikävelylle pääkaupunkiimme. Kävelin Espalla, kauppatorilla ja poikkesin kahvilaan juomaan cappuccinon.


Sain napattua kuvankin niin ettei yhtään ihmistä ole tiellä :)

Junassa tulomatkalla oli kummalisen näköistä porukkaa ja moni kantoi matkassaan joko täytettyä kumivenettä tai sitten venho oli vielä paketissa. Siinä tovin ihmettelin miksi ne kaikki tunkeuvat siihen samaan junaan mihin minakin olin menossa. Juna lähestyi Tikkurilaa, johan homma selvisi.  Vantaalla perinteeksi muodostununeen kaljakellunnan lähtöpaikka oli Tikkurilassa Heurekan ranta. Olihan sitäkin hullun myllyä pakko mennä katsomaan. Minäkin aina väitän, ettei täällä Vantaalla tapahdu mitään. Kait se nyt on pakko uskoa, että ainakin kerran kesässä täällä on tuhansia ihmisiä hulluttelemassa.


Porukkaa oli, kun Saipan maalilla (lainaus rakkaalta pojaltani)


Monen näköstä oli yrittäjää ja alusta, katsojista puhumattakaan


Huomenna päivä on uusi ja taidanpa mennä periteiseen tapaan lyömaan golfpalloja Hiekkaharjun golfkentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti