maanantai 10. heinäkuuta 2017

Retki Palanderin kartanolle Ontikaan

Viikonloppu meni Miss Eloveena kisan kuvauskiertueella Virossa Palanderin kartanon upeissa maisemissa.  Jaa, että mitä minä siellä tein. Sitä samaa ihmettelin itsekkin.



No ihan aikuisten oikeesti, pari faktaa miten minä sinne jouduin tai pääsin. Ystäväni Ann-Mari minut sinne mukaansa houkutteli, hänen yritys  Xpert Consult Oü  toimii yhtenä noiden kisojen sponsorina.


Verkkokauppa mistä löytyy viiniä ja kosmetiikkaa. Paikan päälläkin voi käydä shoppailemassa. Putiikki on auki sopimuksen mukaan. Paikalle voi mennä ostoksille yksin tai ryhmissä.


Mun kesän ekat Mansikkamargaritat käytiin perjantaina ottamassa Virukeskuksen Amarillossa. Yhdet ja sitten kotiin nukkumaan, koska aamulla oli aikainen herätys. Oikeesti se vielä menkin juuri noin.

Retkemme alkoi aamiaistreffeillä Kochi Aidadissa.


Catsin mielestä tämä reissu aloitetaan tyylillä "munat pöytään"


Eikun bussiin ja matka alkakoon. Valmismatkat Valtanen kuskina Janne ja hänen seuranaan "lauma naisia" jokainen voi itse päätellä onko tuo jokaisen miehen unelma vai ammatin tuomia varjopuolia.


Kiertue alkoi muotinäytöksellä Tunikassa. Tunika sijaitsee Tallinnan satamassa osoitteessa Sadama 6. Tuossa alla linkki mistä voi käydä kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy.




Tässä yksi kauniista tytöistä ja taustalla juontohommissa missiemo Henna Peltonen. Tunikalla aika muotinäytöksen merkeissä vierähti ja eikun lounaalle.


Lounaspaikaksi Janne oli löytänyt Ravintolan nimeltä Korsaar oli muuten mielenkiintoisen näköinen paikka. Tässä alla pari kuvaa sieltä.


Tervetuloa!


Tuolla oli pääkallot poikineen.

Mahat oli täynnä ja matka jatkui kohti Palanderin ResortOntika Manor Housia. Tallinnan keskusta matkaa tuonne kartanolle oli vähän yli sata kilometriä.

Kartanolle saapuessamme aurinko paistoi ja kesä oli kauneimmillaan. Eikun terassille istumaan ja nauttimaan virokkeista. Virvokkeita en viitsinyt kuvata. Alla muita kivoja kuvia.


Palanderin kartanon tiluksilla


Minä olen taas halaamassa puita.


Tää rouva haistelee kukkia.


Vanhat rauniot


Tiskin takana Herra Kalle Palander

Kartano oli sisältä tyylillä sisutettu. Oli paljon pieniä kauniita yksityiskohtia mitkä miellyttivät silmää.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen oli aika palata takaisin Tallinnaan. Matkalla pysähdyimme Jägalaan missä oli muuten komeat putoukset. Näiden putouksien äärellä kuvattiin tämän missikiertueen viimeiset viralliset kuvat. 


Tässä missikiertueen "huoltoryhmää"


Kaikki muutkin otti itsestään selfien tässä putouksen äärellä, niin mäkin otin.

Jos seuraavaksi yritän päästä kertomaan miten tuo puutarha ja kasvihuoneprojekti etenee.

-Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti