sunnuntai 20. elokuuta 2017

Viikon parhaat hetket ja tapahtumat



Maanantain ja Keskiviikon Korson FitClubin järkkäämät rasvapalaa treenit.


Tässa magee kuvan minkä Sari meistä otti.



Torstaina meillä oli 16 vuotishääpäivä. Ostin miehelleni tänä vuonna lahjan mitä hänkin arvosti. Hääpäiviä meillä ei ole  sen kummemin  tapana mitenkään juhlia. 


Perjantaina teki mieli pizzaa. Teinkin itselleni pizzan missä oli gluteeniton pohja ja päälle siihen omasa puutarhasta ruccolaa. Johan oli hyvää. Lauantaina Mikko poikkesi töiden jälkeen tällä kokkaamassa ja siinä sivussa katsottiin yksi leffakin. Suomalainen sekoiluelokuva josta nyt ei paljon ole kertomista.



Mutta, mutta.... Perjantaina pizzan syönnin lomassa avasin Netflixin ja aloin katsoa Grace ja Frankie sarjaa. Tämä sarja vei mukanaan. Tuossa sohvalla istuin viikonlopun ja kolme tuotantokautta siinä lähes putkeen sarjaa tuijotin. En muista milloin olisin niin paljon nauranut. Siinä tiimelyksessä unohtui lenkkeilyt, tosin sen verran tuli naurettua, että kait se jonkunmoisesta vatsatreenistä kävi.

Sarja kertoo kahdesta yli 70 vuotiaasta naisesta. Kerta heitolla heidän elämänsä heittää kuperkeikkaa, kun aviomiehet ilmoittavat olevansa homoja.  Aivan loistava!

Suosittelen, kerro jäitkö sinäkin koukkuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti