torstai 8. helmikuuta 2018

Talvi, ei ole kyllä mun juttuni


Talvi on minulle vähän vieraskäsite. Toki tiedän mikä talvi on, se on se milloin on jäätä, lunta ja vielä lisäksi on kylmä. Koskaan en ole tykännyt hiihtää en luistella enkä lasketella.

Pari kertaa olen rinteessä lasketellut toisella kerralla veljeni häpesi avuttomuuttani ja jatkuvaa kompurointia. Muistan  ikuisesti hänen suusta tulleen lauseen "nouse nyt jo ylös sieltä"
Toisella kerralla Tahkolla otin alleni lumilaudan ja se oli virhe, koska lensin perseelleni ja sen jälkeen oli istuminen lievästi hankalaa, koska häntäluuni sai lievoisen tällin.

Murtomaahiihtoa olen pari kertaa miettinyt, että olisi ehkä kiva testata. Muistelen nuoruudestani, että se oli ihan äärimmäisen typerää ja tylsää. Tämä testaus into siksi, koska nykyisin kaikki mitä ennen oli äärimmäisen typerää ja tylsää onkin nykään ollut ihan kivaa.





Välillä pyryttää lunta melkein sisälle asti.



Talvilenkkeilyt jäävät väliin tekosyyllä nyt ulkona on liian kylmä, tänään siellä sataa lunta, räntää tai vettä, tahi sitten on muuten ankea ja harmaa keli. Tosin viime sunnuntaina raahasin itseni tuonne ulos. Hyvänä motivaattorina toimi se, että kymmenen vuotta sitten ostetut toppahousut mitkä muuten näyttää  ihan uusilta, eivät mahtuneet jalkaani.


En sitä kiellä etteikö talvella olisi kaunista.Valkoiset hanget ja aurinkopaistaa.




Tässä kuvassa taitaa olla tämän talven ensilumi. 

2 kommenttia:

  1. Talvi on kyllä kaunista aikaa kun on lunta. Mutta en itsekään niin talvesta välitä. Aina sattuu jotakin. Tänä talvena auto ei lähtenyt käyntiin ja tehtiin apukäynnistys. Viime talvena kävin luistelemassa ja kaaduin, oli kiva rupi leuassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti leuka paranee pian.

      Poista