maanantai 12. helmikuuta 2018

Gluteeniton ja maidoton pizza


Pizzapohja kesäkurpitsasta. Kyllä joo kuulostaa tosi oudolta. Enkä olisi ikinä uskonut, että siitä pohjasta tulee rapea ja kaiken lisäksi maistui hyvältä.





Eli kesäkurpitsa, kaksi kananmunaa, soijajuustoraastetta, suolaa ja vähän tattarihiutaleita.


Täytyy myöntää, kun tätä
tähän uunipellille levitin näytti lähinnä koiran oksennukselta.


Pohjaa paiston uunissa 175 asteessa niin kauan, että se sai tuon ruskean pinnan.


Kun pohja oli paistunut päälle laitoin eilen paistettuja broilerin rintaleikkeitä, aurinkokuivattua tomaattia, kesäsipulia ja soijajuustoraastetta. 

  
Uunista ulos pizzan päälle tomaattia ja rucolaa. Ihan oikeesti tämä oli hyvää. 

Tämä viljattomuus ja maidottomuus on välillä oikein tuskien taival. Pitää yrittää keksiä kaikken maailman vaihtoehtoja. Joskus onnistuu ja joskus ei. Yleensä nämä viljattomat leivonnaiset ovat täynnä kananmunaa ja maistuvat  munakkaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti