sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viikonlopun satoa

Se on sit hiihtoloma, tosin ei minulla kyllä ole. Silti on hienoa, että koko viikoksi on luvattu aurinkoista, kaunista säätä ja  pientä pakkasta. Ainakin lapset tykkäävät, saavat olla ulkona ja touhuta omia juttujaan. Tosin voipi olla, että moni vanhempikin tykkää saa hiihtää, lasketella ja viettää aikaa ulkona perheen parissa.


Lauantaina lähdin ostamaan housuja. Housut jäivät kauppaan ja matkaan tarttui muutama pokkari. Olen pikkuhiljaa taas aloittanut lukemisen. Monta vuotta kesti, että en saanut ainuttakaan kirjaa luettua loppuun asti.


Viikonloppuisin yritän aina vääntää itselleni ruokaa. Olen ihan super ihastunut kalaan mitä paistan uunissa ja siihen laitan paljon tilliä, kesäsipulia, chiliä, tomaattia ja soijakermaa.


Viljayliherkkyyteni vuoksi kaupasta ei tahdo löytyä leipää mitä voisi syödä. Yritän välillä loihtia mitä ihmeellisempiä leipävariaatioita.

 Tähän taikinaan laitoin riisimaitoa, suolaa, öljyä, porkkanaraastetta, kuivahiivaa, tattarijauhoja, tattarirouhetta sekä gluteenittomia jauhoja. Nämä jopa näyttivät  sämpylöiltä ja ihan parasta jätin sen kanamunan näistä pois niinpä nämä maistuivat leivältä eikä munakkaalta.

Kevät tulee, minulla jo sormet syyhyää. Ensimmäiset sipulit on istutettu. Ulkoistutuksia saa vielä muutaman kuukauden odottaa.

Illalla onkin sitten Sillan viimeinen jakso, Kuinka käy Sagan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti