sunnuntai 25. elokuuta 2019

ARKISTO -second hand shop

Tein tässä pikapyrähdyksen Ruotsiin ja siellä törmäsin siistiin ja trendikkääseen  second hand liikkeeseen. Tyttäreni Miian ollessa sovituskopissa ryntäsin sinne ja sanoin hänelle "Minä toteutan tämän saman idean, kun pääsen Suomeen"

Miia luovana ihmisenä sanoi: "tämän sinun uuden lanseerauksen nimeksi tulee arkisto.  Nimi sointuu hyvin sinun muuhun businekseen, siihen tilitoimiston ja konsulttitoimiston kylkeen." Näin lähti ARKISTO Second Hand liikkeelle. Jos minä jotain saan päähäni siinä ei paljon aikailla. Suomeen tultuani, hyvä kun sain takin pois päältäni aloin jo miehelleni kertoa uutta "alue valtaustani". Hiukan minua pelotti, tuleeko sieltä täysi tyrmäys kauniilla lauseella varustettuna:  "rakas otappas nyt vähän happea ja mieti lisää". Eipä tullutkaan vaan tuli lause "voihan tuossa olla sinulle ainakin sellaista tekemistä mistä tykkäät". Luulenpa että oikeasti hän mietti "mitähän tuo rouva taas on keksinyt"

Sehän oli sitten matka Helsinkiin Lohikarille torsojen, rekkien ja henkarien ostoon. Siinä olikin kaikki tämän projektini investointikustannukset.


ARKISTO Second Hand putiikkini portailla Vanhalla Porvoontiellä.



Myyntiin tulee mekkoja, housuja, hameita, kenkiä, laukkuja, hattuja, vöitä ja koruja




Mekkoja, hameita, kenkiä ja laukkuja



Mekkoja täältä löytyy moneen lähtöön. Minulla, kun on ollut tapana jossain vaiheessa lähes jokaisella kauppareissulla tai ulkomaan matkalla ostaa mekko tai jopa useampi. Suurin osa niistä on roikkunut vuoden tai jopa kaksi tuolla vaatehuoneeni rekissä, osaa on pidetty kerran, muutamia ei kertaakaan. Tässä mm. yksi mekko mitä ei ole koskaan pidetty. Joten nyt ne on aika laittaa kiertoon.





Tässä kuvattuna muutama laukku. Myyntiin on tulossa yksi Pradan kassi, yksi Liu Joun kassi ja paljon muita mitkä ovat vielä matkalla tänne putiikkiin.



Patentti ja rekisterihallitus on hyväksynyt aputoiminimen ja iZettlen maksupääte on saapunut. Odottelen vielä varastooni täydennyksiä muutaman viikon sisällä.  Se jälkeen, kun ne tuotteet on myyntikunnossa pidän pienimuotoisen lanseeraustilaisuuden.


 Tilaisuudesta infoan myöhemmin ja lähettelen kutsuja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti