tiistai 11. helmikuuta 2020

Lomalla Meksikossa

Viikko sitten sunnuntaina saavuimme tänne Meksikon Cancuiniin, mistä suuntasimme bussilla  Playa del Carmeniin jossa hotellimme sijaitsee. Lentomatka sujui yllättävänkin nopeasti, vaikka se kesti lähes kolmetoista tuntia. Bussimatka tänne hotellille kesti tunnin verran.

Oli mahtavaa astua lentokentältä ulos.

Ensimmäinen ajatus oli ihanaa tällä on lämmin ja kesä!

Matkavarauksen olin tehnyt jo marraskuussa. Etukäteen yritin tutustua huolella hotelli tarjontaan. Halusin hotellin, mikä näyttää erilaiselta ja missä ei ole lapsia ja päädyin tähän Hotel Magic Blue Playa del Carmeniin. Hotelli sijaitsee lähellä pääkatua, mutta täällä on tunne  kuin olisimme keskellä sademetsää. Hotellihuoneet ovat osin kahdessa, toiset kolmessa kerroksessa. Meidän huoneistomme on toisessa kerroksessa ja parvekkeelta voi suoraan suunnata baariin tai uima-altaalle.


Hotellihuoneen parvekkeen näkymät



Vähän on kuin viidakossa eläisi juuri nyt.

Hotellia varatessani en halunnut mitään all inculsive pakettia, mutta aamupalan halusin sisältyvä hintaan. Aamupalalla on kyllä ollut ihan kaikkea ja joka aamu tarjonta vaihtelee. Jopa mieheni, kuka ei yleensä aamuisin syö mitään on sieltä löytänyt itselleen syötävää.


Oikeasti en edes tiedä mitä kaikkea noissa purkeissa ja purnukoissa on.


Hedelmiä ja jogurttia on ollu joka lähtöön.


Lämpimät ruoat ovat vaihdelleet joka aamu. Perunaa, kanaa, nakkeja, tacoja, erilaisia kastikkeita, papuja ja paljon muuta.


Pizzallakin on voinut aamun aloittaa.

Hotellista löytyy myös spa osasto, missä on  sauna ja erilaisia hoitoja. Saunassa ei ole tullut käytyä, mutta yhdessä kokovartalo hieronnassa heti toisena päivänä kävin. Se oli ihana, mukava ja rentouttava hetki. Parin päivänä viikossa täältä löytyy myös tunnin  aamujooga  ja iltapäivisin tuossa hotellin altaalla pelataan bingoa, se ei tosin ole minun juttuni.

Iltaisin on keritty jo testata pari Meksikolaista ravintolaa ja muutama Italaialainen. Italialainen ruoka ei ole täälläkään tuottanut pettymystä, pizzat ja pastat ovat aivan omaa luokkaansa. Meksikolainen ruoka on ollut kovin erilaista mitä olin etukäteen kuvitellut. Ilman niitä mausteita se ei maistu yhtään miltään. Luulin ja kuvittelin, että chiliä on ja se tuntuu, mutta toisin on ollut.

Minun mielestäni tämän hetkinen paras ruoka oli Los Aguachilles nimisessä ravintolassa mikä sijaitsi Avenue 25.llä. Tuo oli kalapainotteinen ravintola mistä löytyi kaikkia mereneläviä. Itse söin tuolla katkarapu chevitseä.


Katkarapu ceviche. Tässä oli potkua!


Jälkkäriksi söin lämmintä maissikakkua ja sen päällä oli vaniljajäätelö. 

Tequilaa olen myös maistanut ja jeesus, sehän on ihan erimakuista kuin se Suomen alkosta saatava "haistan paskan" tequila. Yhtään enää ihmettele, kun kaikissa Meksikolis sarjoissa vedetään tequilaa kaksin käsin. Sol ja Corona on tullut täällä myös tutuksi. Allasbaarissa on joka päivä kaksi drinkkiä samaan hintaan, koko listaa en ole kerinnyt testaamaan, vielä.


Kestoturvallinen Tequila Sunrice ja Coca Cola.

Seuraavassa blogissa kerron missä olemme käyneet ja mistä me olemme tällä lomalla tykäneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti