keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulun lopetus

24 - 26.12.2012

Jouluaatto ja joulupäivä menivät ihan samaan malliin, kuin kaikki muutkin päivät. Ei lunta, ei pakkasta eikä jäätä. Pelkkää auringonpaistetta.




Tänään toisena joulupäivänä matkustimme Lissaboniin lapsia vastaan. Junaa jouduimme täällä Cascaisin päässä odottamaan yli puoli tuntia, koska täällä kaikki aikataulut ovat noin aikatauluja ja aikaisempi juna jäi kokonaan tulematta. Mikko kerkisi jo lentoasemalta soittaakin ja huomautti ”olette myöhässä”. Kaiken kaikkiaan aikaa tuohon matkustamiseen meni viisi tuntia vaikka välimatkaa on vain vajaat 50 kilometriä.

Miia ja Mikko eivät viime kesänä omilta kiireiltään kerinneet veneellä käydäkään. Pikainen tutustuminen veneessä ja sen jälkeen menimme satamassa olevaan ravintolaan syömään.
En muista milloin viimeksi kaikki kolme lasta olisivat olleet yhdessä ja yhtä aikaa kanssamme.




Ruokailun jälkeen teimme kävelykierroksen kaupungilla. Kierrätin Miiaa parissa kaupassa ja teimme vain ns. näyteikkuna ostoksia huomista ajatellen.

Lapset olivat heränneet aikaisin ja ennen yhdeksää tuli jo väsymys ja he  siirtyivät vuorotellen  nukkumaan. Taidan itsekin pikku hiljaa siirtyä sänkyyn lukemaan ja valmistautua henkisesti ja fyysisesti viikon shoppailumaratoniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti