tiistai 1. tammikuuta 2013

Lasten kanssa lomailua

27 - 31.12.2012

Nyt on uuden vuoden päivä. Lapsilla loma täällä Portugalin Cascaissa päättyi ja heillä alkoi kotimatka. Aamulla oli aikainen herätys. Lähdimme hyvissä ajoin kävelemään Cascaisin juna-asemalle, koska junat tulevat ja menevät miten sattuu. Yllätys, yllätys tänään eivät junat kulje ollenkaan. Tuli taksikeikka ja taksiin mahtui vain viisi, joten äiti jäi ns. rannalle.



Kuvassa rakas perheeni, ilmeet kohdallaan :)

Lomaviikon tapahtumia mm. shoppailua, mikä oli hyvin maltillista. Tutustuimme pariin otteeseen lasten kanssa Portugalin pääkaupunkiin ja sen ympäristöön. Yhtenä päivänä kävimme Ocenario de Lisboassa, mikä on euroopan suurin sisätiloissa oleva akvaario. Tämä oli nähtävyys mitä kaikki kovasti odottivat.






Kuvia akvaariosta

Cascain ympäristössä kävelimme ja katselimme täkäläistä luontoa ja muuta elämää.



 Parina päivänä Mikko teki meille täällä veneessä ruokaa ja muuten kävimme ulkona syömässä.
Illat vietettiin täällä veneessä ja pelattiin mm. korttia. Ei taideta olla koskaan vietetty  yhdessä iltoja niin.  Nauru raikui ja mieli oli iloinen. Maman hermot, nyt ehkä välillä olivat tiukassa säädössä. Mitään en kuitenkaan tunnusta. Tiedänpähän jo nyt, että saan ”vihan hallinta kurssin”  lapsilta lahjaksi, kun sitten joskus täytän pyöreitä vuosia.


Näin hyvin ja hienosti asetellaan jälkiruuat Portugalin ravintolassa....

Uusi vuosi täällä vaihtui rauhallisesti….  Minä ainoana seisoskelin tuossa veneen kannella ja katselin, kun taivas oli yhtä valomerta.

Itselläni on vielä vajaa viikko lomaa jäljellä. Torstaina tuulet näyttävät siltä, että pääsemme vaihtamaan satamaa. Tarkoituksena olisi  purjehtia Nazareen satamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti