torstai 13. joulukuuta 2012

Olemisen sietämätön keveys

12. - 13.12.2012


Eilinen keskiviikkopäivä oli ja meni. Miia sai ajokortin ja Mikko lopetti työharjoittelun ja suoritti näyttökokeen Tallinnassa. Siinä kaikki oleellinen mitä tulee mieleen.
  
Sanotaan, että torstai on toivoa täynnä. Päivä valkeni aurinkoisena ja päivän aikana lämpötila nousi auringossa yli 20 asteeseen. Kävelin tuolla rannalla ja katselin, kun mainigit rantautuivat, näky oli hieno ja sitä olisi voinut tuijottaa vaikka kuinka kauan. Harmi, kun valokuvaan ei saa sitä näkyä sellaisena miltä se oikeasti näyttää. Kävellessäni mietin lausetta ”olemisen sietämätön keveys”.
Yritin pilkkoa ja palastella tuota lausetta ja sen sanomaa. En tiedä oikein mihin tulokseen tulin.
Onko se olemisen keveys oikeesti niin sietämätöntä J

Mietin siinä ohella omaa joutenoloani, kukaan ei ole käskemässä, ei kysymässä voi vain olla ja mennä ihan juuri sinne minne tykkää ja tahtoo. Tunne ja tila  on mahtava ja samalla hirvittävän ristiriitainen. Voi tätä ihmisen mieltä.

Markon nenä on tämän aurinkoisen päivän ollut veneen sähkökaapissa. Joku edeltävä sähkömies on vissiin kytkenyt leivänpaahtimen ja keulapotkurin saamaan ”johtoon”. Täydellisesti ymmärretty mitä Marko tänään touhusi. Että, minä olenkin etevä noissa sähköhommissa.


Ulkona on sus pimeetä ja tuuli riehuu aika napakasti. Ensi yönä on luvassa köysien ja vaijerien duetto. Parasta mennä nukkumaan vasta, kun on niin väsynyt ettei siinä, enää mitkään kolinat haittaa. Säätiedotuksen mukaan huomenna on tiedossa sadepäivä.



Muutama valokuva kävelyretkeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti