lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vaiherikas viikko kääntyi loppuun

27.4.2014



Alku viikosta vihdoin pääsin tapaamaan ystävääni pitkästä pitkästä.... aikaa ihan liian kauna oli aikaa taas vierähtänyt osittain tapaaminen meni työasioiden merkeissä, mutta kerittiin siinä päivittää tärkeimmät tapahtumat.

Töissä painitaan loppujen tilinpäätöksien ja veroilmoituksien parissa. Tässä vaiheessa varmaan pitäisi sanoa, että jaksa, jaksaa jatkaa. Tosin minun piti tänään lauantaina mennä tekemään yksi tilinpäätös loppuun ja veroilmoitukset. Töihin menin ja nopeasti lähdin sieltä pois. Jumbossa oli paljon kivempaa istua kahvilla sekä nauttia olosta ja elosta.

Perjantaina sain rakkaan vieraan Tampereelta . Kävimme yhdessä hakemassa minun uuden auton Herttoniemen Vehosta. Veli opetti sisarelle kuinka auton kaikki "triljoonat" hallintalaitteet toimivat ja antoi "oppitunnin" kuinka peruutetaan ja miten peruutustutka reakoi. Vanha auto lähti sinne Tampereelle myyntiin. Vähän oli haikea luopua vanhasta tutusta ja turvallisesta kaverista.




Mr Mallorcalla ei ole ihan "tuubiin" mennyt tuolla maailmalla. Tuossa alla lainaus Markon blogikirjoituksesta.


Cala Tarjada Mallorcalla

24.4.2013 Ensi yöksi on luvassa jonkinmoinen myrskytuuli koillisen suunnalta, onneksi sieltä koska
venepaikkaani olisi mereltä avoin linja kaakosta. Nyt aallot jäävät ainakin osittain aallonmurtajan taakse.
Lisäsin kuitenkin kiinnitysköysiä, koska sataman kaveri varoitti, että saattaa vene keikkua aikalailla yönaikana. Siihen on onneksi totuttu eikä ennusteiden lupaama tuulen voimakkuuss olen kuin puolet
Nazaretissa koettuun.

Tuossa alla pari kuvaa ja todistetta siitä mitä luonnon voimat voivat saada aikaan. Korjaukseen menee ja nyt tutkitaan ja odotellaan mistä korjauspaikka löytyy.








Tänään lauantaina olen viettänyt laatuaikaa itseni kanssa. Huomenna onkin sitten pakko mennä töihin. Ensi viikko onkin lyhyt  keskiviikkona on vappua ja vapaa. Perjantaina lähden Vaasaan hakemaan Miian kesäksi tänne luokseni asumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti