sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

12.5.2013

Viikolla tuli pyörähdettyä Tallinnassa. Sain avaimet uuteen kotiin. Asunnolle astuessani edessäni on yllättävä näky. Keittiön pöydällä oli viinaa enemmän kuin itse olen yli 20 vuoteen juonut. Oli avattuja ja avaamattomia pulloja. Jääkapissa oli ruokaa, keittiön pöydällä oli ruokaa. Eikä ne olleet mitään vanhaa pilaantunutta ruokaa vaan ihan syömäkelpoisia kamoja. Vaatekaapissa oli henkaritangollinen miesten kauluspaitoja ja yksi miesten puku. Astianpesukoneessa oli astiat, oikeesti se oli täynnä laseja.
Kyllä siinä hetken mietin, että jaahas mitäs nyt muuttaako tänne minun kanssani joku mies. Tosin aika pian oikeasti tajusin, että taitaa olla vielä edellisen asukkaan tavaroita. Nyt tulevan viikon maanantaina asunnon pitäisi nyt olla tyhjennetty ja minä voisin sinne tavarani sen jälkeen siirtää.


Tässä yksi kuva Tallinnan uudesta kodista ja siellä olevasta sohvasta.

Torstaina oli tarkoitus mennä Tallinnaan ja siirtää sinne omat tavarani, mutta nyt näyttää siltä, että tähänkin suunnitelmaan tulee muutos ja delegoin kaikki tuohon muuttoon liittyvät asiat muille ja itse toteutan suunnitelman B minkä toteuttaminen on vielä paria järjestelyä vaille valmis.

Perjantaina Miian kanssa lähdimme Jämsään äitienpäivä viikonloppu visiitille. Äiti teki meille hyvää ruokaa ja vietimme siellä yhden yön.  Lauantaina illalla ajoimme takaisin kotiin.


Äidin äitienpäivä kukista kuva.

Tänään on äitienpäivä ja päivä menee ihan normaalien äitien touhuissa eli teemana on pyykin pesua ja siivousta. Extrana vielä piipadus salilla ja töissä. Oma äitienpäiväni alkoi yllättävällä tavalla, mieheni soitti ja herätti minut, toivotti hyvää äitienpäivää vaikka en hänen äiti olekkaan :) ja lähti tahollaan juomaan äitienpäiväkahvit. Tästä on hyvä jatkaa päivää. Ihanaa äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti