maanantai 20. toukokuuta 2013

Mallorcan matkailua vol2

17. – 20.5.2013

Mallorcaa on kierretty autoillen sekä  kävellen ristiin ja  rastiin. Yhteenvetona voidaan sanoa hotelleja, hotelleja, rantaa, hotelleja, rantaa, baareja, baareja, baareja ja rannan kupeessa aurinkorasvaa sekä muuta äärimmäisen tarpeellista tavaraa myyviä kauppaliikkeitä. Jos hyvin tarkkaavainen oli saattoi jopa näkyä joku espanjalainen.
Pollensan satama-alueella ykköskielenä tuntuu olevan saksa, tosin täällä kuulee myös espanjaa koska satamassa on telkka missä työskentelee useita paikallisia.  Marko on jo lähes ”paikallinen saksalainen” eikä mikään turisti.
Nähtävyyksiä  saaren täällä päässä ei juurikaan minun mielestäni ole ollut. Ainoa mieleenpainuva nähtävyys oli tuo rannassa oleva jäätelöbaari. Herran jumala miten olen vetänyt jäätelöä ja  capuccinoa. Toiset vetää viinasta humalan, minulla on tainnut koko matkan ajan vallita ns. sokerihumala. Voi olla, että elimistö on ihmeissään, kun menen kotiin.  Pakko vissiin kotona heittäytyä maitorahka ja vesi linjalle sekä  mennä ostamaan polkupyörä.  Tarkoitus olisi alkaa ajamaankin sillä polkupyörällä eikä vain sijoittaa sitä nätisti siihen taloyhtiömme pyröätelineeseen.
Huomenna aamulla lähden kotia kohti ja jätän armaan saksalaistuneen  mieheni tänne satamaan remonttihommiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti