lauantai 17. elokuuta 2013

Villa Rönölässä viikonlopun vietossa



Perjantaina saavuimme tänne Villa Rönölään. Olin taannoin nähnyt facebookissa, kun lapsuuden kaverini Merja ilmoitti, että hän voisi joskus vuokrata perheensä mökkiä. Viikolla Markon kanssa pohdimme mitä voisimme tehdä, kun Villekin tulee meille viikonlopuksi ja kerrostalossa olo tuntui jo etukäteen tosi tylsältä ja ankealta vaihtoehdolta.  Laitoin Merjalle viestiä ja parin muutoksen kautta pääsimme tänne Merjan perheen mökille viettämään viikonloppua.




Eilen perjantaina Ville täytti kokonaiset 14-vuotta. Täytyy ihmetellä, että hän lähti tänne mökille meidän "vanhojen kääkkien" matkaan, eikä ilmeiseti edes yrittänyt jäädä kotiin kavereiden kanssa pitämään jotain järkyttäviä kotibileitä missä olisi sitten loppu illasta ollut sekä poliisi, että palokunta.

Tänään launataina meillä on Markon kanssa 12-vuotis hääpäivä. Tämä hääpäivä vietetään täysin erilaisin tunnelmin kuin aikaisemmin. Tosin meillä ei olla koskaan oikein  millään erikoisella tavalla juhlistettu meidän hääpäiviä eikä syntymäpäiviä. Olemme sen verran "outoa" porukkaa.



Merja oli meitä muistanut hääpäiväskumpalla ja oli sitten näppärästi jossain vaiheessa käynyt salaa meistä kuvankin nappaamassa. Aapokin sai oman herkun.

Tapahtumia täältä mökiltä. Minä uskomattoman näppärä keittiömestari osasin keittää pannukahvit. Tätä en muuten itsekkään olisi uskonut jos joku olisi minulle etukäteen ilmoittanut. Uimassa en ole käynyt koska vesi on niin kylmää, että sen jälkeen vaipuisin hypotermiaan. Veden lämpötilä oli mittarin mukaan 20 astetta.
Saunassa sen sijaan oli ihan lämmin ja sieltä sai juuri sopivaa vettä.

 Komeet oli maisemat mökin terassilta


Kaksi onnellista onkijaa.


Terassilla kävellä tepsutteli kaksi ihanaa sisiliskoa. Toiselta oli häntä tipahtanut :(

Tänään on vähän sateinen sää, mutta sen ei nyt pidä antaa häiritä. Takassa palaa tuli, sauna on lämpiämässä ja pöydällä on Nälkäpeli Vihan liekit kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti