sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ihania erilaisia kukkia koko viikon

Ensimmäisen viikon ruokaremontti ja tiukasti aloitettu juoksu-kävely-kahvakuula treeni takana. Yhteenveto tästä paino tippunut reilun kilon ja helposti kävi. Vatsasta turvotus on hävinnyt ja muutenkin olo tuntuu helpommalta. Intervalliharjoittelu ei sujunut ihan yhtä mallikkaasti, koska "penikat" tulivat niin kipeäksi ja jouduin pitämään muutaman päivän taukoa, koska 500 m töihin kävelykin teki kipeää. Kahvakuula on kuitenkin heilunut ja toivonmukaan "jenkkakahvat" ovat saaneet kyytiä.

Torstaina Miia tuli Vaasasta tänne Vantaalle. Loppuviikko onkin mennyt Miian kanssa touhutessa. Lähinnä olemme kuluttaneet aikaamme paikallisessa kauppakeskuksessa ja eilen vietettiin päivä Helsingissä. Missä tuli koluttua lähes kaikki oleellinen. Mikä sitten on oleellista, sitä on paha mennä sanomaan.

Matkalaukun olen kaivanut vaatehuoneen perältä ja pyykinyt siitä pölyt. Nyt laukku on auki tuossa makuuhuoneen lattialla ja siihen alan pikkuhiljaa kerätä tavaraa. Todennäköisesti suurin osa sisällöstä muuttuu moneen kertaan vielä ennen lähtöä.

Tänään sunnuntaina Miia lähtee takaisin Vaasaan ja huomenna maanantaina Mikko tulee Turusta tänne Vantaalle. Jää nähtäväksi muuttaako Mikko tänne minun luokseni asumaan. Työt ovat Turussa päättyneet ja tammikuussa alkava armeija taitaa olla seuraava tiedossa oleva pakollinen detline. Torstaina lennämme Mikon kanssa Mallorcalle ja molemmilla meillä on vain menolippu. Katsotaan sitten missä vaiheessa ja mistä takaisin kotiin tullaan.

Meneen viikon odotettuja kohokohtia taisi olla Sri Lankasta omalta pienelta kummitytöltäni tullut kirje, valokuva ja piirustus. Yksi ihana hetki oli myös kaverin tekemä kaunis syksyinen kukkapuska. Lauantai-illan kahvittelut ja maailman parantaminen Marinan kanssa. Pienistä asioista tulee suuri ilo.


Kumara tyttösen kukat Sri Lankasta



Mian tekemä kukkapuska.


Mun sängyssä olevat  ikikukat, mitä olen metsästänyt koko kesän ja nyt vihdoin ole ne löytänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti