sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tämän viikon pallot alkaa olla pelattu

Tällä viikolla on löydetty uudet toimitilat ja alustavat sopimukset tehty. Pientä pintaremonttia ne kaipaavat ja nyt  Remontti Reiskat hakuun ja remontti voi kohta alkaa. Uusien tilojen sisustuksen suunnittelu, huonekalujen hankinta ja kaikkea muuta uutta kivaa. Toki niitä normaaleja "työtöitäkin" pitää välillä tehdä.  Onneksi tätä kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.

Menneellä viikolla vietimme Markon kanssa Tallinnan kodissakin muutaman päivän ja yön. Marko kävi paikallisella poliisilaitoksella tekemässä paperit tulevaa ID-korttia varten. Kävi ilmi, että kortti pitää henkilökohtaisesti noutaa samasta paikasta puolen vuoden sisältä. Eli tämä toimenpide aiheuttaa pari muuttujaa matkaan meidän perheen loppu syksyä ajatellen.

Viikonloppu on mennyt kotinurkissa kolutessa. Kolme viikkoa ollut kirppispöytä ja sen loput kamat piti roudata takaisin kotiin. Onneksi niitä ei ollut paljon. Hyvin meni tavaraa noiden viikkojen aikana kaupaksi ja mukavasti Miian kanssa saatiin rahaakin vanhoista tavaroista mitä itse ei enää tarvittu ja roskiinkaan niitä ei raaskittu heittää. Kierrätys kannattaa.

Lauantaina käytiin Hiekkaharjun golfkentällä taas muutamia pallojakin lyömässä. Nyt on sunnuntai ja ulkona saataa kaatamalla vettä.


 Kaikki pallot on tältä viikolta  "pelattu"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti