torstai 3. lokakuuta 2013

Tapahtumia ensimmäiseltä lomaviikolta

30.9. - 3.10.2013
Syyskuun viimeinen päivä ja aamulla päästiin sängystä ylös vasta kymmenen maissa. Yöllä oli aika napakka tuuli ja tuuligeneraattorit pitivät meteliä siinä määrin, että yö oli suhteellisen katkonainen. Mikko oli omien sanojensa mukaan nukkunut koko yön heräsi aamulla ysin jälkeen ennen meitä.
Lämmintä on riittänyt tänäänkin auringossa oli yli 30 astetta. Täällä veneellä aurinko on petollista, koska merellä tuulee ja ilma ei ollenkaan tunnu niin kuumalta mitä se tuolla mantereen puolella on. Ihon väri on vaihtunut Mikko on laikukkaan vaaleanpunainen,  minä jotain punaisen ja ruskean väliltä ja Marko muistuttaa lähinnä "neekeriä".
Päivä mennä hurahti  nopeasti aamulla oli normaali aamulenkki koiran pissatusreissu ja  rautakauppa keikka.  Miehillä päivä meni kaideprojektissa, sen parissa heillä menee vielä pari päivää. Minä olen istuskellut tuossa veneen kannella ja tuijottanut merelle, jotain pientä olen puuhastelua siinä sivussa.




Kaideprojektia ja projektihenkilökuntaa

Minä olen keskittynyt lähinnä työnjohtohommiin ja ottanut aurinkoa kannella.

Nyt kello alkaa olla jo niin paljon, että suunnistan nukkumaan. Huomenna on päivä uusi.
Lokakuuta eletään, pari päivää on mennyt ihan vain huomaamatta. Lämmintä on edelleen riittänyt päivällä täällä veneen kannella  lämpötila on ollut taas se sama yli 30 asetetta. Joten ei voi ainakaan sen tiimoilta valittaa. Tänään täällä oli paikalliset keskiviikko markkinat missä myytiin kaikkea "aitoa" kuten Burberryt, Vuittonin yms. lähtivät muutamalla kympillä. Kuusi tuntia Mikon kanssa kävelimme ympäri kylää, koska vene oli satamassa jossa suoritettiin viimeiset hitsaustyöt. Huomenna Marko saa kaideprojektin loppuun sen jälkeen vielä pieni maalausprojekti ja näillä eväillä loppu viikosta tai viimeistään ensi viikon alusta pääsemme pitkän tauon jälkeen purjehtimaan. Lisäksi tänään on snorklattu, uitu ja pääsinpä taas tappelemaan tuon  niin älykkään älypuhelimen kanssa missä on kaikki puhelinnumerot ja valokuvat.. otti tuo saakelin Samsung ja päätti sanoa sopimuksen irti. Sinne jäi kaikki kuvat, joten kuvia ei nyt  tähän päivitykseen tule. Näyttää olevan perinne, että minulla puhelin sanoo sopimuksen irti jokaisella ulkomaan matkalla.


Koiran ulkoilutusreitiltä 


Tyrnin Marjatkin löytyivät sieltä :)

Keskiviikon ja torstai välinen yö oli suomeksi sanottuna helvetillisen kuuma ja hikinen. Kolmelta yöllä istuskeltiin Markon kanssa veneen kannelle vilvoittelemassa. Lisä mausteen näihin öihin tekee moskiitot ja puremia minulla on siinä mittakaavassa, että hallelujaa. Tänään kävin apteekista ostamassa kaikki maailman moskiittotöhnät mitä tungen itseeni ja toivon, että ensi yönä en saa taas "tuhatta" uutta paukamaa ja pattia.  Jalat ovat sen näköiset, että jäisi muuten missikisat väliin. Onneksi ne kisat ovat vasta helmikuussa, siihen mennessä näiden pattien luulisi olevan poissa.


Tänään torstaina on ollut pilvinen päivä ja tuulta on ollut noin 10  m/s. Kumiveneellä oli kiva matkustaa tuolla aallokossa kolme aikuista ja koira. Vesi lensi, suolavesisuihkut tulivat niskaan ja niin oltiin littamärkiä koko porukka. Kello on täällä nyt 19.45 ja veneen sisällä lämmintä vielä 27,2 astetta. Illalla olisi tarkoitus vielä lähteä tunne rantaan iltamarkkinoille ja samalla viedä koiruus iltalenkille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti