lauantai 18. tammikuuta 2014

Maailmamme on täynnä valintoja, mahdollisuuksia ja menestymistä

Elämä ei ole shamppanjaa ja vaahtokarkkeja vai onko?



Harva meistä syntyy kultalusikka suussa. Usemmat meistä joutuvat tekemään paljon  töitä menestymisemme eteen, uhraamaan paljon ja luopumaan monesta. Kaikki tuo on valinta kysymys. Menestyminen tai luultu menestyminen saa aikaan arvostelua, katetutta ja katkeruutta. Jokaisella meillä on mahdollisuus vaikka mihin, kaikki on meistä itsetämme kiinni on vain tehtävä valintoja. Toisinaan valintojen tekeminen on raskasta on valittava kahdesta huonosta vaihtoehdosta se vähemmän huonompi ja jatkettava elämää tehtyjen valintojen kanssa.

Helposti arvostelmme ja olemme katkera muiden tekemille valinnoille tietämättä taustoja,  miksi hän valitsi juuri niin kuin valitsi. Olemme katkeria toisen menestymiselle tietämättä kuinka paljon "menestyjä" on joutunut uhraaman, luopumaan ja tekemään hankalia valintoja menestymisensä eteen.

Itse olen sitä mieltä, että katkera ihminen on katkera itselleen tehtyjen valintojen perusteella ja purkaa oman katkeruutensa kolmanteen osapuoleen eikä haluakaan "menestyä".

Jokainen ihminen on menestyjä! Menestyminen on kaikkea muuta kuin rahaa ja valtaa. Todellinen menestyjä omaa itsetunnon ja on siitä ylpeä.

Minun menestymisen takana on rakas perhe, ihanat rakkaat ystävät, mahtava tiimi minkä kanssa työskentelen lähellä ja kaukana. Rakastan työtäni, teen sitä intohimolla ja jaan kaiken osaamiseni myös tuleville sukupolville.



1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Helpompaa olisi, kun ei tarvitsisi uhrata sekuntiakaan sen ajattelemiseksi, mitä muut (enemmän tai vähemmän) ulkopuoliset ajattelevat. Eteenpäin vain omalla kurssilla!

    VastaaPoista