sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Minä ja mun mekot

Pääsiäinen ja pitkät pyhät.

Öisin on ollut pakkasta, jopa kahdeksan astetta. Kovasti suunnittelin puutarhahommia tähän pitkään viikonloppuun.  Eipä ole paljon hommaa ollut, koska sää on edelleenkin liian kylmä.

Jotakin muuta on pitänyt keksiä näihin lomapäiviin.

Miian opiskeluaikana Vaasasta löysin unelmien mekkokauppa Dopp. Opiskelut Vaasassa päättyivät, mekot jäivät Vaasaan. Onneksi ensiapuun löytyi nettikauppa.

Mutta, dadaa... kuinka ollakkaan alku vuodesta sain kuulla, että Dopp avaa Helsingissä liikkeen ja tästäkös minulla riemu repesi.


Lauantaina Yrjönkatu 21 kutsui, suorastaan huusi "tule meille kylään"



Keväiset värit loistivat butiikissa.


Räväkkää mustaa ja farkkua unohtamatta.


Muutama viikko sitten ostin tummansiniset rivuraitahousut eli minäkin siirryin trendikkääseen businesspukeutumiseen. Dopista löysin  Katan avustuksella kaksi kivaa paitaa mitkä "matchaavat"  hyvin housujen kanssa.


Lauantaisella shoppailureissulla mekot jäivät kauppaan. Tällä kertaa järjenääni voitti. Näissä kahdessa rekissä on muutama mekko ja kaapissa on toinen mokoma lisää. Ehkä pitäisi inventoida nämä ja järjestää Tuijan mekkokirppis ennen uusien ostoa. Sitä ajatusta voisin jäädä työstämään kuinka ja miten sen toteuttaisin.


Tämän päivityksen myötä mitä todennäköisemmin tulen kuulemaan armaalta siipaltani  "kuinka monta mopon osaa  noillakin mekkorahoilla olisi saanut". Onneksi puhetta ja ääntä mahtuu tähän maailmaan.  Mekkoja tulee ja mekkoja menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti