tiistai 7. huhtikuuta 2020

Anton & Antonin ruokakassi tuli meille jäädäkseen

Olin ihan lopen kyllästynyt kaikkiin omiin jo vuosikausia väännettyihin samoihin ruokiin. Olen usein miettinyt, että tilaanko ruokakassin. Niitäkin on useita vaihtoehtoja, jotenkin minulle oli itsestään selvää, että minun ruokakassini tulee  Anton & Antonilta.

Ai miksi Anton & Anton.  Aikoinaan, kun asuin Porvoossa siellä oli heidänkin ruokakauppa. Tykkäsin käydä siellä palvelu oli aina iloista ja asiantuntevaa. Myymälässä oli mukavasti myynnissä lähiruokaa ja hienoja erikoisuuksia maailmalta. Tämä jäi mieleeni ja nyt, kun oli ruokakassin aika valintani oli Anton & Anton.


Ruokakasseja oli useita erilaista oli tämä minun valitsema  arkiruokakassi, vegekassi,  kala-kasviskassi ja muksukassi. Ensimmäinen kassi meille tuli pari viikkoa tiistaina ja tämä ruokakassi ajatus on kyllä ollut aivan loistava juttu.

Kassissa oli kolmeen eri ruokaan aineet ja ohjeet. Ohjeet ovat helppoja ja niiden ohjeiden perusteella nämä annokset varmasti onnistuvat yhdeltä sun toiselta kotikokilta.


Ensimmäisessä kassissa oli uutena tuttavuutena mm. keltajuuri, punajuurihummus ja empä juuri palsternakkaakaan ole mihinkään aikaisemmin käyttänyt.


 Tämä kermainen rakuunalla maustettu nakkikastike oli tosi nam nam.


Nakkikastikeen kylkeen tuli tuo ihana salaatti kaikkine härpäkkeineen.


Enpä olisi koskaan kuvitellut tekeväni punajuurikeittoa.Viime  viikolla oli aineikset siihen ohjeineen. Mahtava oli maku tässäkin kera fetajuustokreemin ja rosmariinin.

On ollut kiva tutustua nyt muutaman viikon aikana erilaisiin yrtteihin mitä näissä ruuissa on paljon käytetty. Yrtit ovat minulle olleet aina vähän haasteellisia. On hienoa oppia käyttämään myös niitä.

Juuri hetki sitten pihaamme kurvasi Anton & Antonin pakettiauto ja toi meille kolmannen ruokakassin. Tästä tulee meille joka viikkoinen juttu eikä mikään koronan aikainen "vältä kauppoja" juttu. Suosittelen kokeilemaan.


Tässä meidän tulevan viikon kolmen päivän eväät.

Nauttikaa olosta ja elosta. Tehkää ruokaa ja leipokaa kun olette pakotettuja olemaan kotona. Mielestäni nyt ei ole einesten eikä purkkiruokien aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti