perjantai 17. huhtikuuta 2020

Arkisto Second Hand kohti uusia tuulia

Korona on tuonut haasteita myös Arkisto Second Handin toimintaan. Yleisötapahtumat eivät ole tämän pandemian aikana suositeltuja ja yli kymmenen hengen tapahtumat ovat jopa kiellettyjä. Putiikkimme on pysynyt visusti kiinni, mutta me emme ole jääneet "laakereille" lempäämään.

Uutta tavaraa on tullut mukavasti sisään. Lähes kaikki vaattet onkin jo  pesty, silitetty ja nyt ne ovat myyntikunnossa.

Olemme myös "rakentamassa" Arkistolle nettisivuja ja  verkkokauppaa. Verkkokauppaan tulee myyntiin koruja, asusteita, laukkuja, kenkiä ja joitakin kalliimpia vaatteita. Nettisivut on tarkoitus avata ensi viikon alussa. Uutiskirje on ollut työnalla vähän pidempään ja toivonkin saavani ensimmäisen uutiskirjeen liikkeelle myös ensi viikolla.

Tässä muutamia esimerkkiasuja ja tuotteita mitä meillä on nyt myynnissä.


Punainen Christina Herrera laukku  ja Liujo vaalea laukku 


Toimistoon Inwearin hameessa ja neuletakissa tai vähän rennommin farkuissa ja Gantin paidassa


Yksi niin ikuisen varma väri on beige tässä kuvassa Macin farkut ja siihen yhdistetty leopardikuivoinen paita, musta pikkutakki tennereiden tai kävelykenkien kanssa asu on valmis. Tai trikoomekko mikä ei purista mistään suunnasta.



Kevät tulee ja on aika hankkia jotakin aurinkoista ja värikästä. Miten olisi keltainen Oasiksen mekko tai jotain muuta räväkkää värikästä. 


Värikkäitä toppeja ja mekkoja löytyy, hinnat vaihtelevat 5 eurosta aina 20 euroon.


Ulkoiluvaatteitakin löytyy yksittäisiä kappaleita mm. Nike, Adidas, Hillfiger, Raiski 


Kevät on juhlien aikaa. Tässä kevään juhliin sopivia pitkiä mekkoja. Haalareita meiltä löytyy muutamia erilaisia ja erikokoisia myös. Tässä kuvassa on yksi myynnissä olevista haalareista.


Iso ja pieni sivellinsetti.


Lukeminen on meidän juttumme myös. Pokkareita meillä riittää. On kokonaisia sarjoja historiaa, dekkareita ja draamaa. Tuttuja kirjalijoita Reijo Mäki, John Grisham, Clive Cussler ja monia muita. Eli pokkarit kiertoon ja tästä lähtee pokkari mukaan vain euron kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti