sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Kokemukseni luonnonkosmetiikka Zaosta



Olen aina ollut super huono meikkaamaan. Jossain vaiheessa elämääni tosin ilman huulipunaa en suostunut viemään edes roskia, tämäkin on viime aikoina ollut vähän niin ja näin koska roskis on ollut viimeiset vuosikymmenet tuossa omassa pihassa ja noille oraville on vissiin ihan sama oliko minulla sitä huulipunaa vai ei. Kotona asuva mieskin yleensä kommentoi "miksi sinun huulesi ovat ihan oudon väriset". Huulipunaa  kyllä käytän edelleen, kun töiden puolesta menen oman toimistoni ulkopuolelle.


 Osittain tämä meikkaamattomuus on  johtunut myös  siitä, että tähän päivään asti mikään ripsiväri ei ole minun silmiini sopinut. Mielestäni luomiväri näyttää ihan pöllötä jos ei ole ripsaria. Olen testannut merkin jos toisenkin kallistaa halpoihin merkkeihin. On ollut allergiatestattuja matkassa mukana.  Pari tuntia ja silmät ovat olleet kipeät. Niitä on kirvellyt ja tuntuu, kuin niissä olisi ollut jotakin pieniä tikkuja. Eli se on ollut siinä. Tämä on aiheuttanut sen, että pesen naamani rasvaan sen ja sillä olen mennyt vuosikaudet.  Eli melkein jo otin ja luovutin.

Kunnes talvella Paula Heinosen luennolla käydessäni törmäsin Zao luonnonkosmetiikkaan (likkaa niin pääset niiden nettisivulle) otin riskin ja ostin taas kerran yhden ripsivärin. Ihan oikeasti tämä on ollut sopiva myös minun silmilleni. Olen  käyttänyt ripsaria nyt  useamman kuukauden. Silmäni eivät  kirvele eikä niitä tikuta. Ihan loisto juttu!


Samalla kertaa ostin sieltä Mineral Silk puuterimaisen meikkivoiteen mikä on muuten laiskalle ihmiselle aivan loistava valinta myös. Ilman huulipunaa en sieltäkään lähtenyt.  Zaon huulipuna on ollut kiva, ei kuivata huulia ja pysyy mukavasti huulilla. 

Mikä parasta rasiat ovat ekologisia ja  uudelleen käytettäviä.  Ne ovat valmistettu bambusta ja näyttävät tosi kauniilta. Niitä ei tarvitse piilottaa tuonne wc:n kaappien syövereihin.

Näitä kannattaa kokeilla, voin lämpimästi suositella. Näitä uskaltaisin itsekkin myydä!

Ihanaa oloa ja eloa kaikille. Toivotaan, että pian tämä piinaava korona-aika taittuu normaali oloksi ja saadaan kunnon lämmin kesä.


Kauniit bambuiset Zaot



Mukana tuli jokaiselle tuotteelle oma pieni pussi missä voi näppärästi kuljettaa vaikka puuterimaista meikkivoidetta, jos kansi pääsee aukeamaan ei ole joka paikka puuterissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti