sunnuntai 9. elokuuta 2020

Minun kesäni

Kuluva koronakesä on ollut monelle hyvin erilainen ja varmasti se tullaan muistamaan monella eri tavalla.

Miten tämä kaikki on vaikuttanut minun kesääni?

Minulla on ollut töitä paljon enemmän kuin aikasempina kesinä, Tuntuu, että heinäkuun puoleen väliin saakka olin aina töissä. Onneksi nykyinen toimistoni ja putiikkini sijaitsee samalla piha-alueella missä kotimmekin. Välillä olen  voinut tulla tänne kotiin keittämään kahvit tai istua hetken tuolla takaterassilla nauttien aurikoisista kesäpäivistä.


Viime talvena Paula Heinosen luennolla Järvenpään Sibelius-salissa sain ensi kosketuksen ZAO luonnonkosmetiikkaan. Olen koko ikäni ollut huono meikkaaja. Ripsiväriä olen yrittänyt käyttää, mutta silmäni ovat sen verran herkät, että mikään ei ole niihin sopinut ennen Zaon aloe vera ripsaria, mineraalimeikkipuuteri on tullut myös päivttäiseen käyttööni sekä huulipuna. Näistä tuotteista alkoi rakkauteni tähän sarjaan. Halusin laajentaa Arkiston tuotevalikoimaa luonnonkosemtiikan puolelle. Otin rohkeasti yhteyttä ZAO:n maahantuojaan. Oma toimintani perustuu eettisiin arvoihin ja kestävään kehitykseen kaikki ne arvot mitä ZAO.n puolellakin arvostettiin. Olen ihan super onnellinen, että sain meille Arkistoon juuri tämän luonnonkosmetiikan jälleenmyyntisopparin.



Arkistossa on 15.8.2020 Kupliva Zaoilta missä maahantuoja Kati Kareinen tulee kertomaan tuosta mahtavasta kosmetiikkasarjasta lisäksi Kati antaa meille naisille meikkausvinkkejä.

Nyt tulevalla viikolla Arkisto täyttää vuoden joten meillä on koko viikon erilaisia tarjouksia ja tapahtumia. Tervetuloa shoppailemaan. Linkki meidän facebook sivuillemme, likkaa ja käy katsomassa mitä kivaa meiltä löytyy  Arkisto-Second-Hand


Mitä muuta kesääni on mahtunut?

Miian kanssa vietetty äiti-tytär päivä Helsingissä. Aloitettiin aamu Relovessa brunssin merkeissä. Samalla kävin tutustumassa Reloven second hand puoleen. Reloven kahvila ihan super mahtava kokemus ja brussi oli ihan bueno.



Brunssin jälkeen meille oli varattu kasvohoidot. Ihana rentouttava reilun tunnin hetki. Minkä jälkeen kävimme vähän shoppailemassa. Tämän jälkeen Miialle vaatteiden vaihtoon ja sieltä Japanilais henkiseen Kampai3 ravintolaan dinnerille.



Olen jotenkin mieltynyt Thaimaalaisen ruuan lisäksi myös Japanilaiseen ruokakulttuuriin. Täällä Kampai3.ssa aivan mahtava makuelämys oli Beef Teriyaki eli häränlihaa, teriyaki kastiketta, pikkelöityjä vihanneksia, riisiä ja vihersalaattia.  Tämä näkyy myös tuossa kuvassa. Japanilaisesta ravintolasta ei koskaan voi lähteä ulos, ettei olisi siemaillut Umeshua. Umeshu jäillä, uula laa.

Meidän illan päätti idyllinen viinibaari ja sieltä sitten bussilla kotiin.

Mikon perheen kanssa piipahdimme Kotkassa. Tarkoitus meillä oli mennä Vaalimaalle ja käydä siellä Rajamarketissa, mutta olitiin laiskoja ja mentiinkin vain Kotkaan.


Sapokka on yksi Kotkan kauneimpia paikkoja. Kaunis puisto missä on paljon erilaisia istutuksia, lampia ja mahtavan näköinen vesiputous.  Kuvassa Mikon ihana perhe.

Laivalla yli ja suuntana Pärnuu. Rantaa riittii kilometri tolkulla. Rannalla oli myynnissä rantasandaaleja, lierihattuja, uimahärpäkkeitä ja kesähepeneitä.  Paikallinen ruoka oli hyvää ja drinksut halpoja. Vanhassa kaupungissa muutama kauppa ja ravintoloita. Löytyi siltä pari ostoskeskustakin.
Jäin kyllä miettimään miksi ihmiset niin kovin hehkuttavat tuota Pärnuuta. No nyt se on nähty.


Oliver harjoitteli uimista matalassa rantavedessä. 


Pärnu beach


Rakkaan puolisoni kanssa kesäisin pyörimme viikolla näissä kotinurkissa, makaamme sohvalla ja katsomme telkkaria. Siinähän sitä ohjelmaa on koko rahan edestä. Viikonloput hänellä on miesten juttuja missä naiset tuppaa olla vain jaloissa. Prätkän tarakalle pääsin Juhannuksena. Käytiin katsomassa Porvoon Juhannusaaton hulinoita. Lomaillaan taas yhdessä sitten, kun nuo prätkähommat pistetään talviunille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti